Selvfølgelig kan man både skabe solid vækst og gøre noget godt for klimaet. Det har vi bevist.

Wind Estate er et af Danmarks førende energiselskaber med salg af miljørigtig energi. Selskabet ejer i dag 400 vindmøller i Danmark med en samlet kapacitet på 300 MW og en årlig energiproduktion på over 600 GWh.

Wind Estate vokser støt og roligt med en fordobling af omsætningen hvert 4-5 år.

Vores strategi er enkel: Vi fortsætter udbygningen af selskabets kapacitet gennem udvikling, etablering, drift og vedligeholdelse af nye vindmølleprojekter i Danmark. En lige så vigtig del af vores forretningsmodel er opkøb, drift og vedligeholdelse af ældre vindmøller.

Brede kompetencer, få medarbejdere

Wind Estate er et selskab med få medarbejdere. De har til gengæld brede kompetencer inden for vores forretningsområde. Vi sætter værdier som troværdighed, nytænkning og godt humør højt. Lysten og viljen til at gå det ekstra stykke er en drivende kraft hos alle i virksomheden.

Vi gør, som vi siger

Wind Estate stræber efter at drive en stadigt mere ansvarsbevidst og miljørigtig virksomhed. Det kommer bl.a. til udtryk i selskabets domicil i Randers. Administrations- og lagerfaciliteterne, som danner rammerne om selskabets aktiviteter, er et af Danmarks første lavenergi erhvervsbyggerier med eget jordvarmeanlæg.