Selvfølgelig kan man både skabe god økonomi og gøre noget godt for klimaet. Det har vi bevist.

Wind Estate er et af Danmarks førende energiselskaber med salg af miljørigtig energi. Selskabet ejer i dag mere end 400 vindmøller i Danmark med en samlet kapacitet på over 300 MW og en årlig energiproduktion på over 650 GWh.

Vores strategi er enkel: Vi fortsætter udbygningen af selskabets kapacitet gennem udvikling, etablering, drift og vedligeholdelse af nye vindmølleprojekter i Danmark og i udlandet. Derudover er en stadig vigtigere del af vores forretningsmodel opkøb, drift og vedligeholdelse af ældre vindmøller.

Brede kompetencer, få medarbejdere

Wind Estate er et selskab med få medarbejdere. De har til gengæld brede kompetencer inden for vores forretningsområde. Vi sætter værdier som troværdighed, nytænkning og godt humør højt. Lysten og viljen til at gøre det rigtige er en drivende kraft hos alle i virksomheden.

Vi gør, som vi siger

Wind Estate stræber efter at drive en stadig mere ansvarsbevidst og miljørigtig virksomhed. Det kommer bl.a. til udtryk i selskabets domicil i Randers. Administrations- og lagerfaciliteterne, som danner rammerne om selskabets aktiviteter, er et af Danmarks første lavenergi erhvervsbyggerier med eget jordvarme- og solcelleanlæg.