Det er totalt uansvarligt
at lade stå til

Fossile brændsler ødelægger ikke bare klimaet. Jagten på dem er også en kilde til krig og konflikt overalt i verden. Og det bliver kun værre i takt med, at de fossile brændsler svinder ind. Vinden blæser derimod frit i alle lande. Den er en demokratisk energiform. Alle kan udnytte den fredeligt og billigt uden at drive rovdrift på mennesker og naturens ressourcer.

Fossile brændsler hører fortiden til. Derfor bygger vi hele vores forretning på at producere og sælge vindenergi. Vores filosofi er enkel: Vi gør det, vi ved mest om – at købe, opføre og drive vindmøller.

Både ledelse og medarbejdere hos Wind Estate har mange års erfaringer på dette område.

De erfaringer bruger vi på at indtage så stor en del af vindmarkedet som muligt, så vi fortsat kan udbygge vores allerede betydelige energiproduktion fra vindmøller.

Bygger på tætte relationer

Wind Estate ønsker at skabe tætte og langvarige relationer, der bygger på tillid, kompetence og troværdighed.

Vi går ind i alle samarbejder med ønsket om at være en reel samarbejdspartner, der ganske enkelt opfører sig ordentligt i alle forhold.

Det gælder ikke mindst forholdet til lodsejerne i de områder, hvor vi ejer og driver vindmøller.

Wind Estate kommer nemlig for at blive, hvad enten vi køber en eksisterende vindmølle i drift eller udvikler et nyt vindmølleprojekt, hvor vi ejer og driver de nye vindmøller.

Derfor er det helt afgørende, at vi har gode og tætte relationer til alle partnere og interessenter, f.eks. også myndigheder og leverandører. Det betaler sig i det lange løb.

Gør det rigtige

En anden grundlæggende filosofi i vores forretning er at gøre det etisk rigtige i enhver sammenhæng. Også når det gælder vores eget energiforbrug. Vi tror på vindenergien i alt, hvad vi gør. Det kan du læse mere om her.

Grøn, ikke naiv

At være reel og ordentlig er ikke det samme som at være naiv. Vi mener selv, at vi har en veludviklet forretningssans og gode evner for at se muligheder.

Aftaler og handler bliver indgået på almindelige kommercielle vilkår, men Wind Estate skiller sig ud fra andre aktører i det videre samarbejde.

Som fremtidig vindmølleejer har vi en stor interesse i at opbygge og bevare et tæt og godt forhold til vores samarbejdspartnere og i særdeleshed til lodsejerne.